Post by lorcatiperrau on Feb 24, 2022 2:00:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle: Diamond Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle: Diamond Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac kryštálov ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle: Diamond Star 2022 version ▞▞▞
Dobrá hra
Bandar kuta
Pane, táto hra je veľmi dobrá, ale jeden problém, tieto bloky sú rôzne bloky áno, ale ľahko ťažké táto veľmi inteligentná a talentovaná hra veľmi dobrá len tak ďalej mb je nízka mb
Excelente
reklamy fungujú len občas. Nevadia mi reklamy, pokiaľ môžem napredovať, ale hra väčšinu času nezobrazuje žiadne reklamy. opravte to pls.
Dobré, ale majú príliš veľa reklám
Block Puzzle: Diamond Star Atjautības spēles xsh
Vďaka, že nemôžem, nie je môj vrchol to m
Milujem túto hru! Je to podobné ako v iných hrách, ale má viac možností. Mám možnosť otočiť figúrky, aby som ich mohol umiestniť na iné miesto, aby som mohol pokračovať v hre. Aj keď sa zaseknem, mám možnosť skúsiť pokračovať. Herný dizajnér mal určite na mysli hráčov. To sú úžasné výhody. Navyše môžete zapojiť vlastnú myseľ. Vyskúšajte, bude sa vám páčiť!!!
Veľmi pekné
dobrá hra
je to zábavné, ale medzi každou hrou je niečo navyše.
Milujte túto hru
Botworld Adventure ایفای نقش aihe
Hra je veľmi úžasná, ale keď hráč vypadol v hre, dajte mu reklamu, aby pokračoval 😃😃
Pokúsim sa nainštalovať túto hru, ale táto nie je nainštalovaná, myslím si, že je to dobrá hra
Milujte túto hru, dáva vám body, aby ste mohli zmeniť cenu alebo ceny, ktoré potrebujete, aby sa zmestili do skladačky.
Milujte hru, pri ktorej sa musíte naozaj sústrediť, je náročná pre vašu myseľ a je časovo náročná, keď nemáte čo robiť
Zaplatené za prémiové „bez pridania“ a hádajte čo?!!? REKLAMY! Odstraňuje sa aplikácia
Je to v poriadku
Som podráždený, že zarábanie na striedanie figúrok sa stáva tak často. Najhoršie je, že jedna reklama sa opakuje príliš veľakrát. Aby som prekonal svoje staré skóre, neustále sledujem reklamy. Automaticky by malo byť k dispozícii viac rotácií a rotácia by mala nastať s nižším počtom bodov.
Keď som si túto hru nainštaloval, okamžite som ju odinštaloval, pretože ide o hru s veľmi vysokým štandardom
Dobrá práca chlapci. Rotačná politika alebo možnosti robia hru vynikajúcou. Je to zábavná hra na uvoľnenie stresu a strávenie času. Vďaka
ब्लॉक पहेली: डायमंड स्टार पहेली byeu
Zdá sa, že c NH FM
Hladšie hry
Milujem aj hru
Block Puzzle: เพชรระเบิดดาว ปริศนา scq
Kahjajsnss🐅🐈🐅🐈🐅🦁🐅🐅🐅🐅🐅🐅🐯🐯🐯🐯🐯🐯
Úžasná hra..ale každodenné výzvy sa po 4 mesiacoch zasekli..takže hrám predchádzajúce výzvy..
jediný, kto sa B navzájom
Všetko v hre je 898hunk
Pár inzerátov
Veľmi zábavná a vzrušujúca hra
TÁTO HRA SA MI PÁČI, JE TIEŽ LINE, ABY SI HO MOHOL HRAŤ. A JEDNA VEC, KTORÁ TÁTO HRA POTREBUJE HVIEZDY, ABY SA OTOČILA, TÁTO VEC SA MI PÁČI. ALE NEOTÁČA SA VOĽNE, ČO JE NAPÍSANÉ NA FOTOGRAFII HRY, NA OTOČENIE POTREBUJE HVIEZDIČKU.
Je to také zábavné a návykové
Táto hra naozaj nie je na hovno, ale dávam jej dvojku, je to ako bloková skladačka, ale stále nie je v pohode
Najhoršia hra vôbec
Veľa reklám
Dobré, ale ak nebudú žiadne reklamy, bude to veľmi dobré.
Hrám to ako minulosť 😂 Toto sa mi veľmi páči 🤣
Veľmi náročné a veľmi ma to baví.
Veľmi zaujímavá hra