Post by lorcatiperrau on Feb 24, 2022 1:57:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Coin Rush! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Coin Rush! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти генератор кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Coin Rush! 2022 version ▞▞▞
Таке відчуття, ніби я намагаюся кинути монету в слот, щоб подивитися рекламу. Ця гра кульгава.
Coin Rush! Arkade eibk
Ця гра дуже популярна, я люблю її, вона дуже цікава і в ній немає реклами, але я думав, що в неї буде багато реклами, але це не так, хоча гра була хорошою, щоразу, коли я намагався в неї грати, виникала одна проблема збій, але в хорошому сенсі, тому що якби я збирався померти, я б ожив, не відроджуючись
ось перша причина, чому ця гра 12 вона така дивна, а також вона відстає, але не має 3 зірки
Мене дуже турбує реклама, я отримую рекламу, як і кожну спробу, і гра дійсно відстає, а рівні дуже складні. як тільки мені сподобався рівень 23, мені доведеться витратити близько 40 спроб на кожному рівні, і це мене просто розлютило!
пристойно, але реклама дратує гру
Я не уявляв, що монети стикаються з такими випробуваннями на шляху до того, щоб стати моїм напоєм із газованої води. Ця програма допомогла мені відкрити очі на їхню боротьбу. Крім того, це чудова всесвітня гра. З кожним рівнем це стає все складнішим, рух монети дійсно плавний і точний, і ви можете розблокувати нові монети (якщо я не можу захоплюватися нічим тут), щоб переміщатися по дошках. Хоча по-справжньому. Не чіпайте автомати для газованої води.
Це добре, але справа в тому, що монета надто чутлива, рухається занадто швидко, і гра навіть не має жодних налаштувань, вона також занадто жорстка, рівень 1 має бути 10 рівня! Тобі пощастило, що я поставив тобі принаймні 3 зірки, тому що я б поставив тобі 1 😤😟
Ви не можете добре контролювати, я не розумію, але мені подобається, як ви можете контролювати свою монету
Подивіться, я думаю, що це хороша гра, реклама, як завжди, нав’язлива, але чи справді потрібен рівень на основі удачі лише на 11 рівнях? Насправді це лише питання, якщо ви отримаєте хороший ГСЧ, ніби одна з цих монет, що гониться, зачепиться за дробарку, її неможливо пройти. Думаю, пройду.
Геймплей, елементи керування та графіка в порядку, це просто
Ця гра дійсно чудова, монетою дуже легко керувати. Coin Rush я також оцінюю тобі 5 зірок 😍🙂☺😎☺👍
Coin Rush! 아케이드 dhv
мені це подобається, але так багато додає мені, і монетою важко керувати
Жадібні розробники не розуміють, що якщо видалити за 5 хвилин, оскільки ви вже бачили 6 оголошень, які не можна пропустити, вони втратять прибуток. можливо, якби ви не були такими жадібними, я б дивився більше реклами протягом більш тривалого періоду часу
була б весела гра, якби не суперечливі рівні, нечіткі перешкоди, особливо монети, і той факт, що деякі рівні буквально неможливі, тому що все настільки непослідовне. будь ласка, виправте це. Мені дуже хочеться сподобатися ця гра.
Candy Crush Friends Saga Ajanviete ltc
Пристойна основна гра, зіпсована справжньою прихильністю до неприємної кількості реклами.
Гарна гра, забагато реклами
Генератор випадкових рівнів або погано розроблений, або цілеспрямовано, щоб у кінцевому підсумку створювати все більше і більше неможливих сценаріїв, щоб вони могли отримати більше переглядів реклами. Це хороша гра, але більш жадібні розробники зіпсували ще одну оригінальну концепцію. Мобільні ігри мертві.
Шлях, шлях, шлях до багатьох оголошень. Буквально реклама після кожного «раунду», а реклама в основному триває 20-30 секунд. Це також завмерло на мені, чого не повинно статися для цієї маленької гри, враховуючи, що будь-яка інша гра мені цілком підходить. Виправте це.
Забагато реклами. Грав на 2 рівнях побачив 4 оголошення. Втратив інтерес, тому що не мав можливості пограти.
це весела гра, але кожен раз, коли ви робите, ви додаєте приблизно 2 хвилини.
ГАВНООООООООО😡
Добре, але занадто складно, занадто багато реклами і занадто затримується. Будь ласка, виправте це.
це так весело, тому що коли ти впадаєш або натикаєшся на щось, я просто починаю сміятися і намагаюся знову, тобі потрібно створити ще одну таку гру😁😁😂
Це дійсно весела гра, але коли я керую нею важко, це як одна маленька помилка, я вмираю, як чувак, будь ласка, полагодьте контролери
Це було не так чудово, але добре, деякі рівні дійсно складні, ви навіть не можете їх пройти, так що це ваш вибір
Coin Rush! Arcade sowk
Coin Rush! Arcade pzp
ця гра буквально неможлива, і я маю 2 світових рекорду в таких іграх, як цей smh. чудова гра, просто шалено важка.
Найпростіше рішення щодо видалення в моєму житті. Реклама щохвилини? Ні, дякую.
Забагато реклами. Усі ці маленькі прості веселі ігри, подібні до цієї, просто переповнені рекламою.
Погано. Після кожного повороту з’являється реклама, яка триває 20-30 секунд. Ви більше переглядаєте рекламу, ніж граєте в гру
Гарна концепція, але погане виконання. Не гладко і занадто багато оголошень.
гра класна але управління просто дуже незручне ісправте управління ато повертаю палець на один міліметр а монета їде вже за карту
реклама не є великою проблемою. Я застряг на одинадцятому рівні, тому що монета відмовляється повертатися. графіка жахлива, не рекомендую