Post by lorcatiperrau on Feb 24, 2022 1:53:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neobmedzené kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Rick and Morty: Pocket Mortys 2022 version ▞▞▞
Opravte chybu obrazovky načítania, prosím. Veľmi rád by som si túto hru zahral. Ale nemôžem sa ani dostať do hry. Objaví sa s možnosťou opätovného načítania starého uloženia a nikdy sa cez to nedostane. Nenačíta sa uloženie, nedovolí mi reštartovať. Nemôžem nič robiť. Opravte tento problém, existuje asi 50 ľudí, ktorí majú tento problém, tak niečo urobte. Alebo zanedbávajte svoju hru a sledujte, ako zomiera.
Take veci nie pre dzeci
"Kampaň" je trochu krátka a je to taký vytrhnutý Pokémon-a ale zabaví
Dobrý deň, urobil som všetko, čo ma napadlo, a všetko, čo ste navrhli, aby ste si túto hru „POCKET MORTYS“ ZAHRALI Zapnite režim v lietadle Vymazať všetky súbory cookie Vynútiť zatvorenie hry a opätovné otvorenie hry Otvoriť z - spúšťač hry, google play, spravovať aplikácie a zariadenie. MINUTÍM 20 $ MESAČNE NA TÚTO HRU A NEMÁ SA OPRAVENÁ....Vždy, keď dostanem NIEČO, NIEČ SA TO NEZOBRAZÍ V MOJOM INVENTÁRE...A TERAZ SA MI TO ANI NENAČÍTA
Nie som si istý, či je to môj telefón alebo vaša aplikácia, ale nemôžem ani hrať hru bez vážnych porúch alebo jej jednoducho padá. Absolútne milujem Ricka a Mortyho a túto hru som mal rád tiež, ale kým sa táto chyba neopraví, musím so zármutkom povedať, že moja recenzia zostane na 2 hviezdičkách.
Hra je dobrá, ale keď som sa chcel prihlásiť na svoj starý účet, nevedel som ako....
Rick and Morty: Pocket Mortys Simuliaciniai zpw
Celkovo úžasná hra. Nemôžem sa preniesť cez to, aké otravné je hrať hru dvakrát, aby som sa dostal k jedinečnému „The One True Morty“, len aby sa mu zakaždým nepodarilo splniť quest. Pravdepodobne to nebudem skúšať tretíkrát, čo je škoda, pretože inak je to skvelá hra. Odporučil by som hrať hru s očakávaním, že ju vymeníte za konkrétneho Mortyho, pretože sa k nej nedostanete cez bežné hranie (aspoň nie na telefóne Samsung Galaxy, myslím).
Celkom dobré. Určite by som túto hru hral veľa, keby nebolo toho, čo sa práve stalo. Obnovil som svoje údaje pre viacerých hráčov a predpokladal som, že neskôr budem môcť znova použiť používateľské meno, pretože tento hráč už neexistuje, bohužiaľ som to nedokázal a je to skutočný problém, keď nemôžem použiť svoje používateľské meno. Je to niečo, čo nikto nikdy nenapíše, takže to nikdy nie je problém so žiadnou inou hrou. Rád by som začal hrať znova, keď to bude opravené. Pokúsim sa vymazať a znova stiahnuť, aby som zistil, či to bude fungovať.
Milujem túto hru strašne moc. Ale asi po 2 dňoch sa to nenačítalo, takže som teraz odinštaloval a znova nainštaloval a povedalo, že musím vybrať súbor na uloženie. Vybral som si jeden a prešlo na obrazovku načítania a vrátilo ma späť na obrazovku výberu uloženia súboru.
najlepšia hra všetkých čias 😘😘😘😘😁
Je to aplikácia R&M! Pod!! Naozaj musím povedať niečo viac? Je to úžasné, pretože je to také jednoduché, no je toho toľko a funguje to aj offline. Nie každý komponent hry to, samozrejme, robí, ale základy v režime kampane fungujú dobre offline.
Toto je úprimne také zábavné a tak návykové. Túto hru môžete poctivo hrať od 15 minút až po hodiny v kuse. Hral som to pár týždňov a jediný problém, ktorý som mal, bol, keď som hral Morty hry a zaplatil som 1 000 šmejdov za veci, ktoré sa mali schovať. Išiel som na tú stranu ringu, kde sú a boli tam, ale nedovolilo mi to vyzdvihnúť skrýšu. Inak je táto hra celkovo zábavná a mimoriadne zábavná.
Rick and Morty: Pocket Mortys Mô phỏng bea
Naozaj zábavná hra. Ale iba ak by som mohol hrať, nemôžem sa nikdy prihlásiť, len tam sedí a hovorí načítavam. Ďalšia vec, ktorá nie je v poriadku s ktoroukoľvek hrou, je, že by som si prial, aby existovalo ďalšie mesto, do ktorého by som mohol ísť, a tiež, ak by mohli použiť joystick na ovládanie chôdze.
Som dlhoročným fanúšikom tejto šou a túto hru som hral stále v roku 2017. Teraz som sa rozhodol, že pribudlo veľa nových vecí, mal by som sa vrátiť a zahrať si to. je to pre mňa jednoducho 5-hviezdičková hra. Moje uložené súbory sa však na začiatku nenačítajú. Keď som sa pokúsil načítať svoj pôvodný uložený súbor z roku 2017, jednoducho zmizol. Dokážem prejsť cez výberovú ponuku uloženia. Keby som to mohol opraviť. Aj keď musím začať od nuly, dám 5 hviezdičiek.
Candy Makeup Beauty Game Alkalmi gsrs
Hra bola zábavná, kým sa neprestala načítavať a teraz som stratil svoj postup!!!
Super hra odporucam stiahnuť
hrozné prevýšenie ani ísť do toho, len vyvolá uložené súbory a potom ich vyberiem a potom ma to prinúti urobiť to znova
Je to skvelá hra, nemala žiadne problémy, okrem toho, že hudba sa náhodne zastaví vždy, keď som hral dlhšie ako 2 minúty. Vyskúšal som všetko od preinštalovania a podobne, ale stále s tým nemôžem nič urobiť. Dúfam, že to bude čoskoro opravené ☆
Naozaj zábavná hra, imo, je to krok nad pokémonmi. Som veľkým fanúšikom Ricka a Mortyho, takže toto je pre mňa naozaj skvelá aplikácia. Menšie výhrady, ktoré mám, sú, že keď hru porazíte (príbehový režim), začne to byť trochu nudné, skúšal som chytať nových mortyov, ale zakaždým, keď idem do novej dimenzie, vidím tých istých mortyov ako minule. V online režime tiež nie je možné chytiť nového mortyho, pretože predvolené nastavenie je slabé.
Je to v poriadku. Chvíľu som sa hral a užíval si to. nezobrazili sa mi žiadne reklamy. Smrteľné zvuky boli tiež vtipné. aj keď mapa je trochu divná. nenájdete žiadny ai life (okrem divokých mortys), ale je to v poriadku.
Pôvodne som dal päť hviezdičiek, ale teraz už nie som taký šťastný ako kedysi.Počas bitky som zbavený svojich ťahov a to nie je fér. Má ísť o mňa-oponenta-ja-oponenta, nie "vybrať si svoj útok, ale nechať sa napadnúť protivníkom chrbtom k sebe bez odbočenia" alebo NEUSTÁLE nechať moje útoky minúť s každým Mortym a každou bitkou. Veľmi sklamaný. Bolo to lepšie, keď to vyšlo prvýkrát. Navyše sa kazí a padá. Odkedy bol aktualizovaný, je to len problém.
ÚŽASNÝ!!! Keby len portálová pištoľ fungovala tak, ako by ste mohli použiť portálovú pištoľ na prechod do špecifických oblastí, bolo by to lepšie, ale aj bez nej je to stále skvelé
Neviem, prečo sa to deje, ale už nemôžem ani hrať hru. Neustále sa mi vracia na obrazovku s viacerými uloženiami a keď si vyberiem jedno, vráti sa späť na rovnakú obrazovku. Ak by som s tým mohol získať pomoc, bolo by to skvelé, pretože som túto hru miloval. Nenávidím, že to nemôžem hrať kvôli tomuto problému.
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulation gzs
Nedá sa to ani nainštalovať. Pred rokmi som ho nemohol aktualizovať, tak som ho odinštaloval a keď som ho išiel znova nainštalovať, stále mi písalo, že sa to nedá nainštalovať. A zakaždým, keď som to odvtedy skúšal... nič! Už je to najmenej päť alebo šesť rokov!
Neuveriteľná hra, ktorú hrám už možno 2 roky a užil som si dokončenie hry dvakrát, jediná nepríjemná vec a že som pravdepodobne mal ohodnotiť hru 4 hviezdičkami, je úspora. Mal som veľa problémov vrátiť sa tam, kde som skončil, takže som musel nechať hru spustenú na pozadí a to, čo ma prinútilo prestať hrať pred 6 mesiacmi (áno, odvtedy som nehral), je uloženie súboru po dokončení hry bol stratený alebo poškodený a to bolo nanič. Ale hra je stále skvelá, hrajte.
Jakub Novisedlak
Prepáčte mohli by ste mi vysvetliť, prečo po dovŕšení 100% stiahnutia mi to skočí zas na 0%? Nedá sa stiahnuť.
nedovolí mi hrať. Stále sa zatvára. Vzdávam sa!! Som si istý, že tvorením hry strávili veľa času. Len som to chcel opraviť....naozaj!!!
Veľa ľudí sa sťažuje a nehodnotia ho 5 hviezdičkami, pretože stratili svoj pokrok, ale to ho len zlepšuje. Je to ako keď si znova prečítate dobrú knihu alebo pozriete dobrý film. Môžete sa uistiť, že pri reštarte neurobíte chyby v saké a tiež môžete využiť svoje skúsenosti na výrazne rýchlejšie napredovanie. Milujem Rick & Morty a tento gamr nie je iný. Milujem sa dobrých pár hodín Pocket Mortys každý deň.
Nemôžem otvoriť tú prekliatu hru. Väčšinu času sa zasekne na načítacej obrazovke s mortysovou tvárou. Nezáleží na tom, či mám pripojenie alebo nie, zasekne sa to a nemôžem hrať. Môžete to opraviť
Neviem, ak je to len môj problém, ale zjavne sú tam 2 uložené hry, takže si musím vybrať jednu a to je v poriadku, ale nedovolí mi to vybrať si. Píše sa len „načítava sa“ a potom sa vráti na tú istú stránku, kde si mám vybrať hru. Odinštalujem ho a znova nainštalujem, aby som zistil, či to pomôže, ale nič iné nepomohlo.
Stratil som svoj prvý a druhý profil. Tiež sa neobťažujte hraním, ak máte prácu na plný úväzok. Nastavia nájazdové udalosti, ktoré sa začnú počas vašej práce a skončia skôr, ako sa budete môcť zúčastniť, ak sa vám dokonca podarí spustiť aplikáciu. Strata času a peňazí. Oznámenie o udalosti raid zrúti hru, takže nemôžete hrať udalosti raid. Genius.
Hra je úžasná a naozaj zábavná, ale ide o to, že keď hru odstránite, uloží sa rôzne veci a keď na ne stlačíte, načítanie hry trvá večnosť, takže 3 hviezdičky
Zamiloval som sa do tejto hry a vrelo ju odporúčam, avšak existuje bežný známy problém, ktorý vývojári neriešia. . . Problém je v tom, že sa hra z času na čas zasekne na obrazovke načítania a nedovolí mi hrať, to je naozaj nepríjemné. Dúfam, že vývojári vyriešia tento problém, aby som tejto hre mohol dať 5 hviezdičiek, ktoré si zaslúži.
Uvedomujem si, že táto hra je hlavne prostriedkom na reklamu a fanúšikovskú službu, ale zdá sa mi extra lenivé nepridávať ovládanie jednou rukou alebo základnú podporu ovládača Bluetooth. Tie by výrazne zlepšili hrateľnosť. Hra tiež často neprejde cez obrazovku načítania, kým nereštartujem telefón, čo je VEĽMI nepríjemné.
Je to zábavná hra, pri ktorej sa nudíte a chcete si zahrať mobilnú hru, ktorá vás bude baviť týždeň, potom ju prestanete hrať, pretože bude veľmi nudná. Odporúčam vám stiahnuť si a presvedčiť sa na vlastné oči, ale ak chcete mať hru, ktorá vám vydrží dlhodobo, toto nie je nič pre vás. Je to oveľa väčšia zábava, ak budete sledovať rick and morty btw.
Rick and Morty: Pocket Mortys ব্যাজ hguu
Úžasná hra, úplne sa mi páči. Chcem len dať vývojárom vedieť, že som si hru znova stiahol a mám možnosť medzi 2 uloženiami hry. Chcem sa pokúsiť reštartovať, ale aj keby som nechcel, ak vyberiem buď uloženie, načíta sa na minútu, ale potom sa vráti k voľbám uloženia
ÁNO preskakovanie bojových animácií vaša hra je úžasná! Skvelé, že môžete použiť ten rick slang v úprave popisu aktualizácie: nemôžem aktualizovať hru
v čase, keď sa hra zhoršuje a zhoršuje, pribúdajú ďalšie a ďalšie problémy. Videl som veľa ľudí, ktorí hovorili, že stratili svoj postup v hre a nechcem, aby sa to stalo v mojej hre, takže dúfam, že vývojári už urobia akciu a hru opravia
Trochu som sa snažil zistiť, akú recenziu mám nechať, grafika a kresba sú také farebné. Dávam si pauzu od multiplayeru, dôvodom je, že vychovám jedného mortyho, ktorého nepoužívam do bodu, keď neposlúchne, potom zvýšim tím tesne pod túto úroveň, zaberie to obrovské množstvo času, najmä preto, že neustále prepínam morty. Iní Rickovi v multiplayeri by nemali byť schopní utiecť z bitky na trénerovi, ktorú sa rozhodli prijať boj. Už mi utiekli štyria tréneri za sebou.