Post by lorcatiperrau on Feb 24, 2022 1:50:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods vairāk izturības ▞▞▞
▞▞▞ Clone Armies: Battle Game 2022 version ▞▞▞
kad esi vairāku spēlētāju režīmā, tu vari viegli pāriet bezsaistē, un savienojuma zaudēšana tev radītu zaudējumus, ja nopietni, tu nevari vienkārši sākt spēli un dot otram tādu uzvaru, kā arī kas ir ar nejaušajiem atjauninājumiem? tā turpina teikt, ka tā ir novecojusi spēles versija, taču tā neko nemaina
Tas ir tik labi, ka visas izmaiņas un PVP un Campane režīms ir tik labs, es tikai vēlos, lai spēle neliktu 100 punktu spēlētāju aģentiem 900 punktu spēlētāju ps es esmu 900
Kavēšanās ir ļoti kaitinoša un fakts, ka man ir zelta zvaigžņu pretinieki un viņi turpina surogātpasta tankus un džipus
Ļoti labi. Vienīgais, ko esmu ievērojis, ir. Igamefree patīk ne tik labi, piemēram, vēl dažas lietas, piemēram, tās varētu būt ideāls.
Tā ir laba spēle, tajā vienkārši nav daudz, un mākslas stilam nav nekādas specializācijas, un tas ir arī sasodīti grūti. Man ir jādodas uz You tube, lai pietuvotos noteiktu līmeņu uzvarai, ir arī dažas lietas, kas man bija jāiegūst pirms punkts spēlē, kas man nebija. Bet, ja jums patīk smagas spēles (ņemot vērā jūsu ne tik stulbo kā es), lai veicas
Es domāju, ka tā ir jauka spēle, par to nav šaubu. Ir daudz funkciju, piemēram, stāsts, vairāku spēlētāju spēle un izaicinājumi. Manējais bija vairāku spēlētāju spēle. Tomēr divu zvaigžņu iemesls ir tas, ka atjauninot uz šo versiju, tā neizdevās un viss mans progress tika zaudēts. Arī man šķiet, ka ir pārāk daudz slīpēšanas. Lieliska spēle tomēr. Ceru, ka varēsiet atrisināt manu problēmu. :-)
Spēle turpina sasalst, lūdzu, labojiet, jo tā ir laba spēle
Bonusa kloni pvp režīmā ir stulbi
Man patīk šī versija, kad man patīk vairāku spēlētāju kooperācijas lieta. sadarboties un lietas, kas man patīk slikti, piešķiriet jums 5 zvaigznes, ja ļausiet spēlei atkal kļūt par kooperatīvām spēlēm vai vienkārši sakiet man, ka tā ir vai nav ☺
Šīs spēles ir ļoti labas, taču uzvarēt ir ļoti maksāt, un tas ir negodīgi, jo katru reizi, kad es spēlēju vairāku spēlētāju spēli, tas mani saista pārī ar cilvēkiem, kuriem ir labākas kārtis nekā man, un tas ir ļoti bugs, piemēram, es mēģināju nogalināt ienaidnieku, bet viņi to nedarīja. trāpīja man un priekšā nebija nekādu šķēršļu
Stulba spēle, kas nedarbojas pareizi, piemēram, ja tu uzvari, tad zaudē tiešsaistē, tad pretinieks uzvar. Es vēlos kaut kas līdzīgs neizšķirtam
Tūres līmenī lietas kļūst sarežģītas, bet viss, kas man bija nepieciešams, bija iegūt privet un ļaut automašīnai veikt darbu, pēc tam iegūt labākas vienības, piemēram, kadets, kurš kaut ko darīja, lai palīdzētu, ap 4. klonu, pārliecinieties, ka jums ir aptuveni 300 zilas monētas vai esat pabeidzis. Bet nākamais līmenis ir daudz vienkāršāks.
Es spēlēju šo spēli, un man ir garlaicīgi, tāpēc es to izdzēsu, bet es vēlreiz lejupielādēju šo spēli un spēlēju. Otrreiz, kad spēlēju, viss ir kārtībā, un tas ir atvērts, taču radās kļūme, es nevaru palaist šo spēli, un šī automātiskā darbība ir atspējota, tāpēc, lūdzu, izlabojiet šo un šī ir ļoti laba spēle!
Visapkārt lieliska spēle, lai gan privātajam vajadzētu būt mazākam kaitējumam un lielākai veselībai, izņemot to, ka tā ir pārsteidzoša spēle, NOTEIKTI ieteicams
ES STRĀDĀJU TIK SŪTĪGI, LAI IEGŪTU Smilšu kasti, UN TĀ PAT NAV TUVU SMILŠŠKASTEI, KUR VAR UZSTĀDĪT BATTLE S, BET TAS IR TIKAI IEGŪT VIENĪBU UN NOGALINĀT TIK DAUDZ ienaidnieku, KĀ VĒLATIES VĒLĒTIES SMIĻŠKASTE. MAN BIJĀS SPĒLĒT ANUFF ZVAIGZNES ES BURTISKI TO IZMAKSĀJU LABĀK
Vairāku spēlētāju spēlei ir jābūt stabilākai. Pastāvīga atvienošana vairāku spēlētāju spēļu laikā faktiski neļauj cilvēkiem virzīties uz priekšu. Tā ir ļoti kaitinoša lieta, ar kuru jātiek galā.
Clone Armies: Battle Game Aksiyon gle
Spēle ir daļēji ok, bet tai ir daži nopietni trūkumi. Iesācējiem kapsulas atbloķēšanas laiks vairāku spēlētāju režīmā ir tik izjaukts. Tas aizņem vairāk laika, lai atbloķētu, ja jūs vai jūsu pretinieks aiziet agri. Arī savienošanas sistēma pārī ir nestabila. Es esmu 1000. rangā, bet esmu bijis pārī ar cilvēkiem, kuriem ir 2000+ reitings, un tas ir nepatīkami. Tas mani noved pie pēdējām rūpēm, un tas ir džips. Esmu pārliecināts, ka daudziem tas patīk, bet tas ir tik OP, ka ir sajaukts. Mani pretinieki turpina sūtīt džipus, un tas mani apgrūtina.
Clone Armies: Battle Game ઍક્શન hriv
Tāpēc es esmu mēģinājis iegūt smilšu kasti, bet, kad es beidzot to atbloķēju un izmantoju to šausmīgi, tas bija šausmīgi, es domāju, ka tas būtu lieliski, bet tā bija vilšanās, vismaz būtu labāk, ja jūs varētu radīt ienaidniekus, ar kuriem vēlaties cīnīties. .
Viņiem ir 8 mēģinājumi, man ir 4. Nav godīgi!!! vienu reizi man bija 10 sekundes, lai iznīcinātu ģeneratoru manā 3. mēģinājumā! Vai tu mani izjoko? rediģēt: Kas pie velna, šoreiz, domājot par jauno spēlētāju maču, lika man cīnīties pret atalgojumu, lai uzvarētu spēlētāju, kurš noteikti bija lietojis steroīdus. svētā elle, debesu fons, spēka lauks, daži no labākajiem aizsardzības līdzekļiem spēlē. -1 zvaigzne no sākotnējām 3 zvaigznēm.
Lieliska spēle! Ļoti iesakām to lejupielādēt!!! Pat ja man patiktu, ja viņi pievienotu otrā stāsta režīmu!!! Padomā, lūdzu, paldies
Nav iespējams pārspēt vēlākos līmeņus, smilšu kaste maksā naudu vai dzīvību, nevar izmantot aprīkojumu, tīra neapmierinātība.
Ikreiz, kad uzvaru, tas sasalst, un mūzika turpina atskaņot, kad es izslēdzos
Та 10 уровня не даичи
Ierobežojiet INKUBATORU lietošanu!!!! Spēlētāji, kuri vienkārši vēlas iegūt augstu līmeni un kuriem nav prasmju. Surogātpasta inkubatori un pelniet vieglu naudu! Es to nevaru izturēt, no 1370 ranga jūs satiksit tikai spēlētājus ar inkubatoriem!!! 😡
Šī spēle ir jautra, laba laika slepkava. Bet kāpēc jūs mūs sodīt par lietotnes aizvēršanu, kamēr bijām vairāku spēlētāju spēlē? Beidz to darīt! Labojiet savu vairāku spēlētāju vērtēšanas sistēmu!
Clone Armies: Battle Game แอ็กชัน doxr
Tas ir labi, tāpat kā patiešām labi, pat ja tu esi slikts, tu vari padarīt armiju tik spēcīgu, lai netiktu kurls, galvenais ir tas labums
Man patīk spēle, taču nesen esmu pazaudējis konta datus un nevaru spēlēt no tā brīža, kad biju, tāpēc biju pārtraucis spēlēt.
spēle ir laba, bet kāpēc ienaidnieks var mērķēt uz manām vienībām un es nevaru tēmēt uz viņu vienībām, vai nav mazliet negodīgi, ka viņiem ir tik liela priekšrocība
Sākumā tas šķiet jautri. Turpiniet spēlēt, un jūs redzēsiet, cik tas ir slikti. AI ir piemērots tam, kas tas ir. Kamēr tas nav vēlāk.
Tāpēc tas kļūst garlaicīgi pēc kāda laika, un daži līmeņi ir ļoti grūti, un kas notiek ar nosaukumiem "beigas", "priekšpostenis" nāk vismaz ielieciet labākus nosaukumus
Es šo spēli novērtēju ar 4 zvaigznēm, bet kaut kādu iemeslu dēļ tā pazuda, es teicu, ka naža klonu ir ļoti grūti nogalināt, jo citi karavīri to nevar nogalināt. Es atklāju citu problēmu, proti, raķetes nekaitē citiem karaspēkiem vairāku spēlētāju spēlē. Es nezinu, vai tas ir hakeru dēļ, vai arī tā ir tikai kļūme. Lūdzu, izlabojiet šīs lietas, un es sniegšu labāku vērtējumu.
spele ir laba un labi iet super
Lilakais suts
Robots vs Tanks: 5v5 Battles آرکید ktgc
Tiešām lieliska spēle. Es atceros, ka spēlēju šo, kad man bija 6 vai 8 gadi. Man patīk vieglas kustības, kā arī stāsta režīms. Ceru, ka viņi izveidos otru spēli.
Vairāku spēlētāju spēle ir agresīva, un man ir trīs labākās vienības, un tās joprojām tiek uzvarētas, un tās ir pat 5. līmenī, jums ir jāizstrādā noteikumi, lai viņi varētu izmantot tikai dažas no vienībām, kuras nav daudz pacēlušas līmeni, vai arī nekad neizmanto vairāku spēlētāju režīmā. ienīstu to. Tāpat jums ir jāpievieno labāka pretinieku atlases sistēma vairāku spēlētāju spēlēšanai, jo es cīnījos ar cilvēku 1600. rangā un biju 500. rangā, tāpēc es to novērtēju ar 2 zvaigznēm. Arī vairāku spēlētāju spēle izvēlas pretiniekus pēc uzvarām, nevis pēc ranga.
Clone Armies: Battle Game Aksi lpas
Ok.. Tā ir jautra spēle, bet!!! Man nav neviena klona epika aprīkojuma dēļ, kā arī ES SPĒLĒJU TIKAI STĀSU REŽĪMU UN IR TIK GRŪTI UZVARĒT, JA MAN NAV LABAS KARTES!!! Jā, tā ir veiksmes spēle, izņemot to, kad jūs cīnāties... Tikai vēlaties kapsulu TIKAI KLONIEM! /atdaliet iekārtas un klonus VIENĀ KAPSUĻĀ!!!
Šī spēle ir laba, bet tas, kas man šajā spēlē nepatīk, ir tik prasīgs, ka tas liek man doties muļķīgā misijā, pat ja es to negribēju un nopietni? Ar 5 kloniem nepietiek, lai ieņemtu visu armiju, tas ir kaut kāds muļķis**
Spēle sastinga, un es nevarēju pabeigt stāsta režīmu
Daudz kļūdu un kļūmju dažkārt klons nepārvietojas, un klons vienkārši turpina mirst bez iemesla, un viņi vienkārši atgriežas bāzē un mirst, TĀPĒC, LŪDZU, IZLABOJIET TO!
Godīgi sakot, šī ir lieliska spēle, taču es to novērtēju ar 2 zvaigznītēm, jo tā tik ļoti sasalst, kad es spēlēju, un tad man tā ir jāatver no jauna. Iespējams, tā ir tikai mana ierīce, bet tā varētu būt tikai spēle
Ļoti lēni serveri vairākiem spēlētājiem! Tie burtiski sūc!!!!!Es zaudēju lielāko daļu savu vairāku spēlētāju punktu šo "Lost The Connection problēmu" dēļ! Vienkārši RIP vairāku spēlētāju režīmā!
Ļoti forsa
Spēle ļoti ļoti laba. Lieliski. Bet vienīgā problēma ir tā, kāpēc smalcinātājs nevar kontrolēt savas kustības. Lūdzu, padariet smalcinātāja kustību kontrolējamu. Paldies.
Vai jūs vismaz varat atvieglot AI, tas ir ārkārtīgi grūti