Post by lorcatiperrau on Feb 24, 2022 1:38:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daugiau monetų ▞▞▞
▞▞▞ War of Rafts: Crazy Sea Battle 2022 version ▞▞▞
PAKO Forever Гонки jphe
WildCraft: Animal Sim Online 3D Cheats&Hack - Android ...
Tai šaunus žaidimas, bet nebūtinai turi būti reklama kiekviename aukštesniame lygyje. Patinka nauji galios patobulinimai, puiku, skirčiau 5 žvaigždutes, bet reikia daugiau padirbėti su žaidimu, nes kartais jis užšąla. išeiti iš žaidimo.. bet jei nebūtų tiek daug reklamų, žaisčiau daugiau
Labai vėluojantis, bet vis tiek įdomus
Tai skelbimų programa, o ne žaidimas, ji suteikia jums daugybę vaizdo įrašų programų, bet jei jums reikia žiūrėti vaizdo įrašą, kad galėtumėte dar kartą išbandyti nepavykusią misiją, ji visada nepasiekiama. Negaiškite laiko atsisiųsdami šį.
Per daug skelbimų
Atnaujinus šį žaidimą keblu. Po 1 raundo sustoja, pradėdamas iš naujo 1 raunde vėl sustoja. Jūs negautumėte žvaigždžių, jei galėčiau duoti 0 žvaigždučių. Skirtų 1/4 žvaigždutės, jei būtų galima tai padaryti.
Šis žaidimas yra įdomus, bet jūs statote didesnį plaustą, jūsų ekranas yra didesnis, o tai tikrai blogai
Nėra žaidimo progreso. Aš esu 41 lygyje, lygiai toks pat kaip 1 lygis. Laimėk 5 kartus ir pradėk iš naujo... Vėl ir vėl
Manau, kad tai paprastas arkadinis žaidimas, kuriame yra skirtingi bokštai ant plaustų. Kas yra išgelbėtas žaidėjo, prisijungia ir lieka su žaidėju, kol ištiks pralaimėjimą. Užpakalis medicinos bokštas yra nenaudingas ir kūrėjams tikrai reikia sumažinti priedus. Ir kiek ilgi tie papildymai. Taigi skiriu 3/4 žvaigždučių įvertinimą.
Vienintelė priežastis, kodėl skiriu jam dvi žvaigždutes, yra dėl žaidimo eigos, prie jo turėtų būti pridėtas kitas žaidimo režimas, kuris yra ir begalybės režimas būtų puikus. Taip pat manau, kad žemėlapis turėtų būti didesnis, o raundai šiek tiek ilgesni ir šiek tiek sunkesni. Jei daiktai bus sutvarkyti, mielai skirčiau penkias žvaigždutes.
Reklamos žaidime turėtų būti mažiau. Kiekviename kitame lygyje yra reklama
Man patinka žaidimas, bet man nepatinka tai, kad kai išeini, prarandi progresą ir laivai tiesiog atrodo netinkamai
Reklamos visko, kas yra skirta aukštesniam lygiui ir geresniems dalykams. Atsiprašome, žaidimai nėra skelbimai ir skelbimai, todėl žaidimams nepriklauso. Jums nereikia pinigų, žaidimuose niekada nebuvo skelbimų, jie grįžta į tai, kas buvo anksčiau.
Pasikartojantis žaidimas su daugybe skelbimų. Gera idėja, bet dėl skelbimų galima pigiai patraukti pinigus.
Tai puikus žaidimas, bet yra daug papildymų, bet po to tai yra puikus žaidimas, aš žaidžiau šį žaidimą daugiau nei du mėnesius iš eilės, man patinka šis žaidimas 🎮 👏 💙 👍 😀
War of Rafts: Tempur Lautan Arked tym
Labai daug skelbimų. Net sumokėjau, kad juos pašalinčiau. Vis tiek daug
Labai grazu!!! Puikiai praleidau laiką žaidžiant!!!
Po kiekvieno mūšio jis priverčia jus reklamuoti, ir jūs neturite pasirinkimo, net negalite jo atšaukti. Laikykite jį ten, kur žinote, kūrėjai.
War of Rafts: Crazy Sea Battle Arcade dwhu
Šis žaidimas nėra toks įdomus, turiu omenyje, kad gaunu skelbimą 30 SECOND AD ir tada aš miręs po skelbimo, jei nebūtų tiek daug skelbimų, man būtų gerai su žaidimu.
Sveiki, man labai patiko šis žaidimas.Norėjau sužinoti, kas lemia galutinį rezultatą kiekviename etape, tai nėra pakankamai aišku. Mano draugai ir aš norime konkuruoti vienas prieš kitą lygindami etapus, todėl norėčiau sužinoti, kaip gauti aukščiausią įmanomą balą
Gerai, bet skelbimai kas 2 minutes
War of Rafts: Battaglia Marina Arcade gou
Tai tikrai geras žaidimas, bet aš tiesiog norėčiau, kad būtų daugiau dalykų, pvz., Interneto atnaujinimo baldų dekoravimas, bet apskritai tai gana smagu
Šis žaidimas yra nuostabus ir labai įtraukiantis, tačiau jame buvo mažai priedų ir klaidų, pavyzdžiui, aš negaliu paimti žmonių, yra vandenynas, todėl pataisykite tai ir sumažinkite papildymus, o aš jam skiriu 5 žvaigždutes.
Labai smagu! Rekomenduoju kai nuobodu.😃😄
Puikus žaidimo dizainas 😇😀😂
Kiekvieną kartą, kai įveikiate „bosą“, kuris yra kitas „žaidėjas“, esate priversti žiūrėti skelbimą, nepaisant to, ar norite „time x“ atlygio, ar ne. Valdikliai yra labai svarbūs ir gali jus paleisti iš naujo, jei neketinate rašyti draugui arba patikrinti ką nors svarbesnio. Tačiau judančių salų ar karo plaustų koncepcija yra gana smagi ir norėčiau, kad būtų žaidimų su tokia pačia funkcija... nors, deja, jis elgiasi kaip kitas .io žaidimas.
Pradžioje smagu. Bet jis toks pasikartojantis, kad labai greitai pasidaro nuobodus.
Man patinka, kad tu turi nugalėti b.o.s.s, tai smagu, bet kartais negaliu rasti išgyvenusiųjų. Ir priversti generuoti daugiau sevivers? Bet šiaip žaidimas smagus!
Labai nuostabu!!! Man labai smagu žaisti. Tačiau viena problema, kartais pirmame raunde negaliu pritraukti pakankamai žmonių, kad galėčiau valdyti viršininką. Kaip tik vandenyne nėra pakankamai žmonių, kad tai padarytų, kad ir kaip atrodau. Štai kodėl tai keturių žvaigždučių.
Geras žaidimas pramogai
Šis žaidimas labai gražus ir malonus.
Tai labai įdomus žaidimas, kurį rekomenduoju