Post by lorcatiperrau on Feb 24, 2022 1:32:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Swords of Ditto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Swords of Ditto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods daudzas primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ The Swords of Ditto 2022 version ▞▞▞
Iestrēdzis uz melna ekrāna ar uzrakstu: sākas...
Rediģēt (ar jaunāko Android 12 atjauninājumu šāda kļūda vairs nenotiek, tāpēc rezultāts tika palielināts līdz 4/5, tā patiešām ir 5/5 spēle, taču izstrādātāji to ir pametuši, un vienīgā veiksme, ka tā tagad darbojas man) Spēle izskatās kā daudz jautrības, bet tas nedarbojas pareizi ar manu skuvekļa kishi, nospiežot uzbrukuma pogu (x), arī tiek apturēta spēle. Ja viņi var izlabot kļūdu, es varēšu spēlēt spēli un sniegt godīgu vērtējumu. Grafika izskatījās lieliski, līdz es varēju kontrolēt savu raksturu un atradu kļūdu.
Iespaidīgi. Zemes humors ar Zeldas spēli. Dārgakmens, lai iegūtu īstu spēli, piemēram, šo, planšetdatorā vai viegli ieliekamā kabatā. Kontroles sūdzībām ir jābūt pirms atjauninājumu izraisītas diezgan gludas.
Lūdzu, labojiet savu ilgo ielādi, pārejot uz citu karti, tā ir vienīgā problēma, kas man bija
LIELIE DEVOLVERA KUNGI! KLAUSI MANU PLEE! LŪDZU, IESNIEDZIET MUMS IETEIKT GUNGEON MOBILĀ!!! Lūdzu 🥺
Es tiešām nevaru sniegt labu pārskatu par spēlēšanu, jo spēle pat nepāriet galvenās izvēlnes ielādes ekrānam pirms izslēgšanas
Kaut es nebūtu iztērējis savu naudu. Neuzstādīs. Man ir pixel 2xl operētājsistēmā Android 10. Es sazinājos ar Devolver Digital, lai saņemtu atbalstu, taču neatbildēju. Es atjaunināšu, ja tas tiks labots, bet es neaizturu elpu.
The Swords of Ditto Kalandjátékok xuws
Kenapa spēle tidak berfungsi. Hanya menapilkan menu utama saja.
Tas avarē devolvera ekrānā, tiklīdz es dzirdēju, ka tas nāk uz Android, tas viss, par ko esmu domājis. 6 £ par spēli, kas avarē ļoti vīlies
Spēle ir pārsteidzoša līdz šim pat ne līdz galam, vēl 8 no 10
Tāpat kā citi, kontroliera kartēšana ir problemātiska. Es izmantoju Xbox Elite Series 2, un zobena poga un kartes poga ir tieši tādas pašas. Es nevaru izmantot zobenu. Spēlē nevar rediģēt pogu kartējumu, tāpēc es neko nevaru darīt.
Guilty Parade [Mystery visual novel] Pustolovske igre udw
Kļūda, lietojot Xbox One kontrolieri. Uzbrukuma poga tiek kartēta arī kā inventāra poga. Nav jēgas to spēlēt, kamēr tas netiks salabots.
Liktenīga kļūda.. Es par to samaksāju??
Lieliska spēle. Mīlu to .
Tas turpina graut, un es iegādājos šo spēli. Es vēlētos piešķirt 5 zvaigznes, ja spēle tomēr nesāksies. Man vajag atmaksu. Nepērciet šo spēli. Tā ir naudas izšķiešana
Pārsteidzoša spēle, darbojas kā sapnis. Vienīgā sūdzība ir tāda, ka lielo ekrānu ielādes laiks ir nedaudz garš. Ideāls, izņemot šo mazo problēmu. Līdz šim iecienītākā mobilā spēle!
Sliktākā ekrāna kursorsvira, ko jebkad esmu pieredzējis. Tas tiek rādīts augšpusē, kur kāda iemesla dēļ nospiežat, nevis zem īkšķa, un tas ir ārkārtīgi nereaģējošs.
bezsaistes spēlei šī spēle ir ļoti aizkavēta, es pat nevaru to labi spēlēt ar savu Xiaomi Redmi 8. Esmu diezgan vīlies, iegādājoties šo spēli. Es ceru, ka izstrādātāji var novērst kļūdas.
Es pazaudēju savus saglabāšanas datus, tāpēc sāku no sākuma. Atdod man manu naudu.
LŪDZU, pievienojiet atbalstu iezāģētiem displejiem.
Ātrais labojums KISHI kontrollerim: nospiediet jebkuru pogu dažas reizes tieši pirms izvēlnes parādīšanās palaišanas laikā.
Izcila grafika, bet kustību kontrole ir ļoti slikta. Es nevaru precīzi salīdzināt ar citām līdzīga žanra spēlēm, piemēram, šī. Šādā stāvoklī tas nav atskaņojams.
Spēle ir lieliska un darbojas nevainojami Samsung S21, bet, kad es savienoju Razer Kishi kontrolieri uz manu tālruni Spēle atteici un saka: "Kļūdas numurs 1 ###### $$$$" Vai šī spēle neatbalsta ārējos gamepads? Manam draugam ir šī spēle PS4, tāpēc es domāju, ka tas atbalsta Gamepads
Kreisās kursorsviras trūkums padara spēli gandrīz nespēlējamu
Pārāk daudz kļūdu
Šķiet, ka tas nedarbojas ar lg stylo 6, atdodiet man naudu?
Vadības pultis ir mazliet nobīdītas, un spēle varētu būt nedaudz garāka, taču spēle ir lieliska!
Labojiet vadības ierīces! Tomēr tiešām skaista spēle.Tas ir jautri, bet kustības vadība padara to par atskaņošanu
Faktiski spēlējama spēle; bez pirkumiem lietotnē.
Burtiski pārsteidzošs.
Lūdzu, pievienojiet Razer Kishi Android kontroliera atbalstu. Pašlaik spēle avarē virsraksta ekrānā, kad tā tiek lietota. Diemžēl skārienvadības ierīces ir diezgan vājas un izsūc jautrību no tās, kas izskatās pēc lieliskas mazas spēles. Pārskatīšana tiks veikta vēlreiz, ja problēma tiks novērsta.
Patīk šis mazais spēles dārgakmens! Es biju nedaudz noraizējies par Bluetooth kontroliera izmantošanu, pamatojoties uz dažām atsauksmēm, taču man nebija problēmu ar manu PS4 kontrolieri. Joprojām ir labi spēlēt ar virtuālajām vadības ierīcēm, lai gan tas nav tik labi kā ar faktisko kontrolieri. Esmu spēlējis ar virtuālajām vadības ierīcēm vairāk nekā 20 stundas, un tās nav tik sliktas, kā daži šķiet. Pati spēle ir lieliska, un iespēja spēlēt labu spēli bezsaistē mūsdienās ir retums.
Spēle darbojas labi ar skārienvadību, taču avarē uzreiz pēc virsraksta ekrāna, kad ir pievienota konsole (Xbox sērija un 8bitdo pro2), lūdzu, izlabojiet to.
Spēle ir lieliska!
Diezgan laba spēle, ļoti līdzīga slēdža un datora versijai.
Saat melihat reitings pada spēle ini. Saya ragu untuk membeli game, tapi saya coba, dan diluar expetasi, game ini sangat bagus dan sangat, tas ir vērts untuk di beli. Dan tidak ada masalah sama sekali saya membuka spēle sampai bermain spēle ini di vivo z1 pro. Mantapp...👍👍👍👍⚫⚫
The Swords of Ditto Приключенски zgip
The Swords of Ditto Eventyr lbd
Joprojām ir jāuzlabo vadības jutīgums un precizitāte. Un nav mākoņu glābšanas. Ir pagājuši gadi, un nav atjauninājumu.
Es nospēlēju otro fāzi, un tā darbojās lieliski. Kad esmu nonācis trešajā fāzē, tas sāk kļūt nemierīgs un lēns. Mana spēle pastāvīgi avarēja un aizved mani atpakaļ uz sākuma ekrānu. Tas noteikti ir kauns, jo šī ir 5 zvaigžņu spēle. Es tikai nesaprotu, kāpēc tā turpina notikt. Esmu iztīrījis kešatmiņu, bet nevēlos tīrīt atmiņu, jo esmu jau nonācis tik tālu.
Problēmas ar kontrolieri, mēģinot spēlēt ar savu Xbox one kontrolieri, bet nevaru spēlēt, jo X poga aptur spēli, nevis izmanto zobena uzbrukumu.
Es gribēju to mīlēt, bet izmantojot moga x kontrolieri, uzbrukums atver arī inventāru... Tāpēc es nevaru to izmantot ar savu kontrolieri. @dev dariet man zināmu, kad tas ir novērsts. Es labprāt mainīšu savu atsauksmi
Jautri, bet atkārtojas pēc dažām pirmajām atskaņošanas reizēm, viss kļūst gandrīz tāds pats, bet es saņēmu to ar 50% atlaidi, tāpēc viss ir kārtībā.
Fenomenāla spēle, vienkārši sakot. Brīnišķīgi animētas, gludas vadības ierīces un grafikas un bez kļūdām, kas tā jebkad, es tagad spēlēju 5 stundas pēc kārtas (man nav zināma dzīve), un tas joprojām ir lieliski
Joprojām par daudz kļūdu
Esmu veiksmīgi instalējis spēli, bet, kad ir iespēja izvēlēties starp ziņu stāstu un opciju, ir grūti izvēlēties veidu uz pieskāriena, tikai skaņa un nekāda reakcija uz redmi note 8 pro
Visa santīma vērts, vienīgais, kas man jāsaka, vai būs turpinājums?
Zobens un izvēlnes poga ir viena un tā pati poga, tāpēc man ir jāatver un jāaizver izvēlne, lai vienu reizi pagrieztos. Lūdzu, izlabojiet atjauninājumu — 19. novembris. Šiem izstrādātājiem ir jāsniedz neprātīgi rekvizīti, lai tie varētu tikt galā un atrisinātu problēmu. Tagad es varu izbaudīt šo skaisto spēli ar kontrolieri, kas man patīk. Paldies puiši!
The Swords of Ditto Пригодницькі dfqg